Algemene Voorwaarden

      U leest op dit moment de Algemene Voorwaarden van EVOC expat housing. Wij zijn als verhuurspecialist volledig gespecialiseerd in verhuur van woningen aan expats. 

  1. Onder kandidaat-huurder wordt verstaan iedere persoon die reageert op woonruimte welke EVOC expat housing aanbiedt of bemiddelt. Onder huurder wordt verstaan iedere persoon die de voorwaarden voor het huren van een specifieke woning schriftelijk heeft geaccepteerd. Onder EVOC expat housing wordt verstaan EVOC expat housing in Nederland.
  2. Onder woonruimte wordt verstaan elke woonruimte welke EVOC expat housing aanbiedt op zijn website.
  3. Door te reageren op een aangeboden woonruimte schrijft een kandidaat-huurder zich automatisch in bij EVOC expat housing. Door inschrijving gaat kandidaat-huurder akkoord met de privacyverklaring.
  4. Een bezichtiging van een woonruimte door de kandidaat-huurder is altijd vrijblijvend en kosteloos. Zodra er een bezichtiging plaats vindt, is de kandiaat-huurder reeds akkoord gegaan met de met de Algemene Voorwaarden en privacyverklaring van EVOC expat housing.
  5. Indien na bezichtiging een kandidaat-huurder te kennen geeft in aanmerking te willen komen voor het huren van de woonruimte, wordt kandidaat-huurder door EVOC expat housing gevraagd de benodigde documenten te overleggen. Middels de privacyverklaring gaat kandidaat-huurder hiermee akkoord en gaat kandidaat-huurder tevens akkoord op de wijze waarop EVOC expat housing omgaat met de gevraagde stukken.
  6. EVOC expat housing kan besluiten kandidaat-huurder geen huurovereenkomst aan te bieden ongeacht de reden. EVOC expat housing aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor deze keuze.
  7. Na goedkeuring van de door EVOC expat housing gevraagde documenten, wordt er een huurovereenkomst aangeboden. De huurovereenkomst is gebaseerd op het model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) en de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Met de ondertekening van de huurovereenkomst verplicht de kandidaat-huurder zich tot het huren en alle daarbij behorende verplichtingen van de woonruimte en gaat kandidaat-huurder automatisch akkoord met de rechten en plichten vermeld of behorende bij de dan getekende huurovereenkomst welke kunnen zijn, maar niet uitsluitend, het huishoudelijk reglement, voorwaarden van een al dan niet aanwezige Vereniging Van Eigenaren (VVE) of verplichtingen aangegaan door zelf af te sluiten of reeds afgesloten contracten bij leveranciers zoals voor gas, water, elektra, internet, telefoon of anderszins.
  8. Indien kandidaat-huurder in aanmerking komt voor woonruimte waarvoor een vergunning vereist is, dan komt het verkrijgen van deze vergunning voor rekening en risico van de kandidaat-huurder zelf.
  9. Alle door EVOC expat housing gedane aanbiedingen, mededelingen, toezeggingen en aangeboden overeenkomsten van woonruimte zowel schriftelijke als mondelinge, zijn vrijblijvend en worden te allen tijde geacht te zijn gedaan onder het voorbehoud van goedkeuring EVOC expat housing totdat een eventuele huurovereenkomst daadwerkelijk is getekend. Kandidaat-huurder kan hieraan geen rechten ontlenen.
  10. EVOC expat housing is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuistheden, onvolledigheden, nietigheden of vernietigbaarheden in de huurovereenkomst welke het gevolg zijn van foutieve informatie welke door de kandidaat-huurder aan EVOC expat housing is verstrekt.
  11. Op alle geschillen tussen kandidaat-huurder en EVOC expat housing is Nederlands recht van toepassing.