Over Evoc expat housing

Wij zijn EVOC expat housing. Aangenaam! Als je op zoek bent naar woonruimte in een ander land, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Bij EVOC kun je als huurder rekenen op persoonlijk contact en professionele begeleiding van experts.

Persoonlijk
Als kleinschalige verhuurder kennen wij onze huurders persoonlijk. Dat vinden we belangrijk, want we regelen alles graag eigenhandig – zonder tussenpersoon. Op die manier kan EVOC flexibel inspelen op jouw specifieke wensen. Goed om te weten: bij EVOC spreken we onze talen – Engels, Frans, Duits en zelfs Russisch. We luisteren graag naar jouw wensen om ons aanbod nog passender te maken!

Professioneel
Vanzelfsprekend voldoet EVOC aan alle wettelijke eisen rondom de verhuur van appartementen. En dat zijn er nogal wat in Nederland. Onze huurcontracten zijn bijvoorbeeld opgesteld volgens de strenge eisen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). EVOC onderhoudt actief contact met de Vereniging van Eigenaren (VVE). Daarnaast vinden we het belangrijk om onze afspraken na te komen, net zoals wij dat van anderen verwachten. Hier staan we voor bekend; hands-on en zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Expert
Het team van EVOC komt zelf uit Eindhoven. Daar opgegroeid en gewerkt en nu sinds 2005 actief in de verhuur van appartementen. Ook hebben we zelf jarenlang in het buitenland gewoond. We weten dus uit ervaring wat er allemaal bij komt kijken als je naar een ander land vertrekt om te werken en te wonen. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat we expert zijn en met de ervaring die we hebben, zijn we in staat jou te helpen met het vinden van een geschikte woonruimte.