HomeOnze woningen — Tongelresestraat 178

Tongelresestraat 178

Eindhoven

Centraal wonen in een volledig gerenoveerde maisonnette (nov 2020) op korte afstand van het centrum van Eindhoven. Dit appartement met verdieping beschikt over een eigen tuin plus een garage welke bereikbaar is via de tuin alsmede via een met slagbomen beveiligde parkeerplaats achter het appartement. De appartementswoning is volledig modern gemeubileerd. Met winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Living
Het zitgedeelte van de sfeervolle, lichte living kijkt uit op de tuin. De lichte, houtkleurige vloer zorgt voor een aangename sfeer in de woonkamer. De living is volledig gemeubileerd – met onder meer een ruim bankstel en een televisie. Aan de andere kant van de kamer is het eetgedeelte. Verder beschikt de woonkamer over een grote trapkast en een trapopgang naar de bovenverdieping. Via de terrasdeur stap je zo de tuin in die toegang geeft tot de garage en achtergelegen private parkeergelegenheid. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Hal
De hal verbindt de woonkamer met de keuken. In de hal vind je ook de garderobe, het toilet en de meterkast.

Keuken
De moderne keuken bevindt zich in een uitbouw aan de voorkant van de woning. De lichte keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en keukenbenodigdheden, waaronder een complete pannenset en serviesgoed. De uitgebreide keuken bevat onder andere een gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast, diepvries, combimagnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker.

Toilet
Deels betegeld met hangend closet en fonteintje.

Verdieping
De overloop verbindt de badkamer, het toilet en de drie slaapkamers.

Badkamer
De lichte badkamer is in 2020 volledig gerenoveerd. Voorzien van een ligbad met een glazen douchescherm, een brede wastafel met modern meubel en een grote spiegel met verlichting. In de badkamer zijn ook de wasmachine en de wasdroger opgesteld.

Toilet
Een betegeld toilet met hangend closet en een fonteintje.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over drie slaapkamers. Aan de voorzijde ligt een ruime slaapkamer over de volle breedte van de woning. Deze kamer is ingericht als masterbedroom. Aan de tuinzijde zijn nog twee slaapkamers, deze zijn ongeveer 15 m2. waarvan een kamer is ingericht met een een eenpersoonsbed, de andere kamer is als werkruimte ingedeeld met bureau en een grote kledingkast en met tuinzicht.

Tuin
De maisonette heeft een voortuintje met wat groen en een eigen pad. De achtertuin is deels betegeld.

Berging
Vanuit de achtertuin toegang tot een eigen garage met elektrische roldeur.

Kosten

Deze woning is verhuurd

Minimale huurperiode: 12 maanden

Voorschot: niet van toepassing (eigen ketel)

De woning

Woningtype: maisonette (2 verdiepingen)

Verdieping: 0

Gebruiksoppervlakte: 105m2

Aantal slaapkamers: 3

Badkamer indeling: bad / douche

Buiten: Voor- en achtertuin

Opslag: garage

Bijzonderheden

Interieur: gemeubileerd

Energielabel: A

Locatie

Afstand supermarkt: 0.5 km

Afstand Centraal Station: 1.4 km

Reageer op deze woning

Ja, ik ben geïnteresseerd in Tongelresestraat 178. Neem contact met mij op.