HomeOnze woningen — Graaf Adolfstraat 42

Graaf Adolfstraat 42

Eindhoven

Geniet van stadsdeel Strijp in Eindhoven. In dit onlangs volledig gerenoveerde appartement (nov 2020) met drie ruime kamers voorzien van nieuwe badkamer, nieuw toilet, moderne visgraat vloer. Vanaf de zevende woonlaag heb je een prachtig uitzicht over de groene omgeving en kijk je tevens uit op het PSV stadion. Het appartementencomplex ligt op korte (loop)afstand van het stadscentrum, ook stadspark Engelsbergen, diverse winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Doordat dit appartement gestoffeerd wordt aangeboden, is het geheel naar eigen smaak in te richten.

Living
Lichte woonkamer met grote raampartijen met een levendig uitzicht over de omliggende omgeving. De ruime living (circa 33 m2) is vrij in te delen; bijvoorbeeld met een zitgedeelte en een eetgedeelte. Grote raampartijen zorgen volop voor lichtinval. Vanuit de woonkamer kom je op het eerste balkon.

Hal
De hal verbindt de woonkamer met de separate keuken. De hal geeft ook toegang tot het toilet en het portaal naar de slaapkamers en badkamer. Het hele appartement is afgewerkt met dezelfde nette laminaatvloer met visgraat motief.

Keuken
Afzonderlijke eetkeuken (circa 12 m2) met een licht keukenmeubel in wandopstelling met voldoende berg- en werkruimte. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast en diepvries en leuk zitje. De keuken geeft toegang tot het tweede balkon.

Toilet
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een hangend closet en een fonteintje is in 2020 volledig gerenoveerd.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer met inloopdouche en vaste wastafel is in 2020 volledig gerenoveerd.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over drie slaapkamers. De grootste slaapkamer (circa 16 m2) kan ingericht worden als masterbedroom. Deze kamer beschikt over een deur naar het tweede balkon. De tweede slaapkamer (circa 11 m2) beschikt over een praktische inbouwkast. Ook de derde slaapkamer (14 m2) beschikt over een inbouwkast.

Balkons
Het balkon bij de living ligt op de zonzijde en biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitje. Het tweede balkon – bij de keuken en slaapkamers – ligt op het oosten en kijkt uit op het PSV stadion.

Berging
De individuele berging van het appartement bevindt zich op de begane grond en is 9 m2.

Kosten

Deze woning is verhuurd

Minimale huurperiode: 12 maanden

Voorschot: exclusief

De woning

Woningtype: appartement

Verdieping: 7

Gebruiksoppervlakte: 97m2

Aantal slaapkamers: 3

Badkamer indeling: inloopdouche

Buiten: 2 balkons

Opslag: souterrain

Bijzonderheden

Interieur: gestoffeerd

Energielabel: A

Locatie

Afstand supermarkt: 0.8 km

Afstand Centraal Station: 1.8 km

Reageer op deze woning

Ja, ik ben geïnteresseerd in Graaf Adolfstraat 42. Neem contact met mij op.